|
|
ნიადაგის მომზადება-კონტროლი, ვაზის ნერგების მყნობა, მოვლა, გეგმური სეზონური სამუშაოების ჩატარება
|
50b
|
|
|
|
სანიტარული ფიტო-პათოლოგიებზე კონტროლი
|
60b
|
|
|
|
სერგო ბარამიძის მეღვინეობა დიალოგი
|
50b
|
|
|
|
მეღვინეობა უჩას ღვინო
|
50b
|
|
|
|
მეღვინეობა გურაშვილის ღვინო
|
50b
|
|
|
|
მეღვინეობა-მშვენიერაძეების მარანი
|
50b
|
|
|
|
რეგიონული ელჩის მხარდაჭერა
|
450b
|
|
|
|
ექსპერტ მარიამ ხომასურიძის დარგოვრივი მხარდაჭერა მეწარმეებს
|
10b
|
|
|
|
დარგის ექსპერტ დარიასგან მხარდაჭერის მიღება
|
100b
|
|
|
|
საქართველოს რეგიონებში წარმოდგენილ მეღვინეობებში აგრო, გასტრო, ცოცხალი ტურები
|
150b
|
|
|
|
ღვინის ცოცხალი ტური კახეთში-სერგისთან ერთად
|
260b
|
|
|
|
მეღვინეობა წერო ვაინი
|
50b
|
|
|
|
თეთნულდი ჯგუფი მზადაა ინვესტირებისთვის
|
100b
|
|
|
|
“ღვინის გემო, არომატი, დეფექტები და ბაქტერიული დაავადებები”
|
280b
|
|
|
|
"HACCP -ის პრინციპები და მართვა"
|
240b
|
|
|
|
ღვინის ეტიკეტების შექმნა AI მხრაჭერით
|
100b
|
|
|
|
პერსონალის შერჩევა გასაუბრების გარეშე, დიგიტალიზაციის ეპოქაში
|
600b
|
|
|
|
რეკრუტინგის ჰაბი
|
900b
|
|
|
|
საუკეთესო ღვინო, მოგზაურობა შატო მოუტონ როტშილდში
|
150b
|
|
|
|
Domaine De La Romanee-Conti
|
160b
|
|
|
|
რჩეული ღვინო AOC PAUILLAC, ბორდო, საფრანგეთი
|
200b
|
|
|
|
საუკეთესო ღვინო აბრიგო ბაროლო რავერა 2013 წელი
|
220b
|
|
|
|
მეღვინეობა-მევენახეობის სამოდელო ბიზნეს გეგმა №1
|
15b
|
|
|
|
მეღვინეობის დარგში საპროექტო სამუშაოების განხორციელება
|
50b
|
|
|
|
მიწის ნაკვეთების შერჩევა და მარნების მშენებლობა, პროექტირება
|
50b
|
|
|
|
სუფრის თეთრი მშრალი ღვინო (რქაწითელის ყურძნის ჯიში)
|
25b
|
|
|
|
წითელი მშრალი სუფრის ღვინო საფერავი
|
25b
|
|